Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

Furbo Accounting ApS
CVR nr: 38 80 26 31

Sofiedalvej 22
7400 Herning

E-mail: kontakt@fubb.dk

2. Priser

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner inkl. moms og afgifter. Priserne er dagspriser og kan ændres fra dag til dag. Vores kunder bliver faktureret prisen gældende på bestillingsdagen. Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer, og svigtende leverancer.

2.1 Prismatch

Vi kører løbende tilbud på vores produkter, og priserne vil derfor ændre sig. Hvis prisen på et produkt indenfor 30 dage fra købet ændrer sig, så tilbyder vi at matche denne pris og udbetale differencen. Køber skal selv påberåbe sig prisgarantien ved at rette henvendelse til fubb. Vi forpligter os ikke til at oplyse om kommende prisnedsættelser, kampagner, udsalg mv.

3. Betaling

På fubb.dk kan der gebyrfrit betales med: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard. Vi forbeholder os retten til at opkræve gebyr ved betaling ved brug af firmakort udstedt i EU og brug af kreditkort udstedt udenfor EU.

De kontooplysninger, der indtastes ved køb af varer, bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og NETS, der kan læse. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra fubb.dk

4. Levering

Ved samtlige køb er levering til nærmeste GLS pakkeshop i Danmark inkluderet i prisen. Ved levering udenfor Danmark aftales prisen med vores kundeservice. Leveringstiden er angivet på hvert enkelt produkt, og kan varierer fra 1 dag til 7 uger.

På tidspunktet, hvor de bestilte produkter er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte produkter går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

5. Fortrydelsesret/returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager din pakke. Pakken skal sendes retur til adresse:

Furbo Accounting ApS
Sofiedalvej 22
7400 Herning

5.1 Produkter undtaget fra fortrydelsesretten

Følgende produkter er undtaget fortrydelsesretten:

1. Produkter som er specialfremstilles efter dine ønsker.

5.2 Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan således prøve sengen på samme måde som i vores fysiske butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder, at vi ved en returnering tilbageholder et beløb svarende til værdiforringelsen, og at du således kan få et beløb retur, der svarer til varens handelsmæssige værdi. Manglende originalemballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så det anbefales at returnere varen i originalemballage.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

5.3 Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end standardlevering), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

6. Reklamation

Du har 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.

7. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@fubb.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.